Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Wie zijn wij?

Slim Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder. Wij zijn sinds 1972 actief. Hiermee zijn wij één van de oudste vermogensbeheerders van Nederland. Voorheen stonden wij bekend als Berben’s Effectenkantoor. Na jaren onderdeel te zijn geweest van de Deense Jyske Bank is Slim Vermogensbeheer in 2014 middels een management buy out volledig zelfstandig geworden. Bij Slim hechten we veel waarde aan het ken-uw-cliënt principe. U kunt bij ons dan ook rekenen op echt persoonlijk contact. Want alleen dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Doelen realiseren

Beleggen is bij Slim Vermogensbeheer geen doel op zich maar een middel om de daadwerkelijke doelstellingen van onze klanten te realiseren. Wij kiezen doelbewust niet voor winstmaximalisatie maar voor het realiseren van (persoonlijke) doelstellingen met een zo laag mogelijk risico. Het vermijden van onnodige beleggingsrisico’s staat centraal in ons beleggingsbeleid.

Onze adviseurs

Onze adviseurs beschikken allemaal over jarenlange ervaring. Deze hebben zij opgedaan bij verschillende financiële instellingen. Alle adviseurs zijn DSI gecertificeerd beleggingsdeskundige. Daarnaast beschikken sommige adviseurs ook nog over een Financiële Planning certificering (FFP). Onze kennis en expertise wordt over de volle breedte gegarandeerd. Volgens zowel het Nederlands als het Belgisch recht. Wij kunnen dus ook Belgische klanten adviseren.