Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Ik wil mijn vermogen in stand houden

Uw vermogen

Door de huidige inflatie, vermogensrendementsheffing en belastingen teert u in op uw vermogen. Alleen daarom al is het raadzaam om uw vermogen minimaal op peil te houden.

Financieel onafhankelijk zijn is prettig. Het geeft u de vrijheid om zelf te bepalen hoe uw leven eruit ziet. Nu en in de toekomst. Slim helpt u graag om dit te behouden of bereiken. Hoe eerder u zich bekommert om uw vermogen voor later hoe beter. Want met een langere looptijd kunt u met minder risico uw einddoel behalen.

Wilt u weten hoe u ervoor staat en hoe wij uw vermogen in stand kunnen houden of vergroten? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen vooruit.

Onze aanpak

Bij Slim staan we voor u klaar met een team van financiële planners en beleggingsadviseurs. Samen maken zij uw financiële situatie inzichtelijk en zoeken zij passende oplossingen voor het einddoel dat u voor ogen hebt. Beleggingsoplossingen, die volledig geïntegreerd worden in een brede financiële planning.

Onze kracht en filosofie is met zo min mogelijk risico uw doelstelling halen. Hierbij houden we rekening met de marktomstandigheden. We zijn onafhankelijk van alle marktpartijen en maken onze eigen keuzes. Keuzes die enkel en alleen uitgaan van uw belang en gebaseerd zijn op veilig beleggen binnen het risicoprofiel dat bij u past.

Met een looptijd van 30 jaar kunt u met minder risico uw doelen behalen. Als u kunt volstaan met 5% en een lager risico over een langere termijn hoeft u niet te kiezen voor 10% rendement met veel risico. Beleggen reduceert sowieso uw risico. Want uw spaargeld bij een bank is bij een faillissement maar tot maximaal 100.000 euro gedekt.

Onze belofte

Slim zorgt voor uw vermogen. Dan doen we op een professionele, transparante en betrokken manier. We houden van persoonlijk contact, vaste contactpersonen en korte lijnen. Verder regelen we dat u altijd online inzicht heeft in uw financiële plan en actuele situatie.

Wij zorgen niet alleen voor rendement maar vooral ook voor inzicht. Inzicht in uw financiële situatie. En dat geeft rust. U weet straks precies hoeveel uw vermogen jaarlijks moet groeien om uw levensstijl te kunnen behouden.

We zijn heel benieuwd naar uw wensen. En kijken graag met u mee hoe u die kunt vervullen.

Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u het niet doen?