Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Ik wil eerder stoppen met werken

Uw pensioen

Eerder stoppen met werken brengt financiële onzekerheid met zich mee. In de praktijk doen we daarom vaak precies het tegenovergestelde: we werken harder en langer. Dat kan anders.

Wie nu ingrijpt, heeft straks zelf de regie over zijn pensioenleeftijd. Want als u financieel onafhankelijk bent, heeft u de vrijheid om zelf te bepalen hoe uw leven eruit ziet. Of en wanneer u stopt met werken. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met het aanvullen van uw pensioen. Slim kan u daarbij helpen.

Wilt u weten hoe u ervoor staat en of u eerder kunt stoppen met werken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen verder.

Onze aanpak

Slim heeft eigen financiële planners en beleggingsadviseurs. Samen maken zij uw financiële situatie inzichtelijk en zoeken zij passende oplossingen voor het einddoel dat u voor ogen hebt. Beleggingsoplossingen, die volledig geïntegreerd worden in een brede financiële planning.

De kracht en filosofie van Slim is met zo min mogelijk risico uw doelstelling halen, daarbij rekening houdend met de marktomstandigheden. Omdat we onafhankelijk zijn van alle marktpartijen maken we onze eigen keuzes. Keuzes die enkel en alleen uitgaan van uw belang en gebaseerd zijn op veilig beleggen. Wij gaan niet voor de snelle winst.

Met een looptijd van 30 jaar kunt u met minder risico uw doelen behalen. Dan kiest u niet voor 10% rendement met veel risico maar kunt u volstaan met 5% en een lager risico over een langere termijn. Beleggen reduceert sowieso uw risico. Want uw spaargeld bij een bank is bij een faillissement maar tot maximaal 100.000 euro gedekt.

Onze belofte

Slim geeft u rust en inzicht. U weet straks precies hoeveel u jaarlijks moet toevoegen om voldoende vermogen te hebben op de vastgestelde einddatum voor uw einddoel. Eerder stoppen met werken. Of toch een andere invulling. U bepaalt.

Wij zorgen voor uw vermogen. Dan doen we op professionele, transparante en betrokken wijze. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Verder heeft u altijd online inzicht in uw financiële plan en actuele situatie.

We zijn heel benieuwd naar uw droom. En kijken graag met u mee hoe u die kunt verwezenlijken. Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u het niet doen?