Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Partners

Slim Vermogensbeheer werkt samen met onderstaande gerenommeerde partijen om uw vermogen zo goed mogelijk te kunnen beheren. Welke samenwerkingspartner het best bij u past, hangt af van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld uw wensen, doelen en risicoprofiel. Uiteraard worden al deze onderwerpen zorgvuldig en vooraf met u besproken.


BinckBanck is een grote, bekende Nederlandse bank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer en advies. Wat betreft kosten zijn ze absoluut concurrerend. Daarnaast gaan ze mee met de tijd en investeren ze veel in IT. Hierdoor heeft u helder en altijd online inzicht in uw vermogen via Nederlandstalig internetbankieren.

Tarieven BinckBank


DEGIRO is onze partner voor fondsbeleggen. Zij bieden de beste dienstverlening in de markt in relatie tot ongekend lage tarieven (nagenoeg nihil). De Nederlandstalige website is helder en overzichtelijk en dankzij vergaande automatisering heeft u altijd en overal online inzage in uw gegevens en bezittingen. DEGIRO belegt wereldwijd op alle belangrijke beurzen.