Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Wie is slim?

Van ondernemen krijgt u energie en het zorgt ervoor dat u blijft dromen. Ondernemen is uitdagend en plaatst u voor lastige (financiële) keuzes die de aandacht afleiden van dingen waar het eigenlijk om gaat. Slim Vermogensbeheer helpt ondernemers bij het maken van deze keuzes, zodat wij samen vooruit kunnen blijven kijken.

Omdat wij in staat zijn om samen met u de echte doelstelling in uw leven te bepalen, helpen wij u bij het maken van moeilijke beslissingen door als sparring partner op te treden. Dit doen wij door een brede inventarisatie van uw persoonlijke situatie te maken. Slim Vermogensbeheer kijkt naar de onderneming en de ondernemer. Wij hebben hoog opgeleide specialisten met een breed expertisegebied die een waardige sparring partner voor u zijn.


Waarschijnlijk baseert u uw keuze voor een vermogensbeheerder op diverse gronden. Mogelijk heeft u binnen uw netwerk al goede berichten over ons vernomen. Daarnaast zal vertrouwen, een “goed gevoel” over het persoonlijke contact en tal van andere zaken voor u richtinggevend zijn voor uw keuze. Wij leggen u graag uit welke beleggingsuitgangspunten wij hanteren en hoe ons beleggingsbeleid is vormgegeven. Zo kunt u bepalen of onze beleggingsfilosofie bij u past.