Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Ik wil het maximale uit mijn BV halen

Uw BV

U bent misschien wel 80 uur per week aan het werk. Dan heeft u weinig tijd om na te denken over uw bedrijfs- en privévermogen over 10 tot 30 jaar. Dat is jammer. Haal met onze hulp het maximale uit uw BV. Zo kunt u lekker blijven ondernemen.

Wij zorgen voor uw vermogen. Voor uw pensioen of de uitfasering ervan in eigen beheer. Of voor extra vermogen om mindere jaren op de vangen. Ook bij een beheer BV denken we met u mee. Bijvoorbeeld over hoe u fiscaal gezien het handigst uw vermogens- of bedrijfsoverdracht regelt.

Wilt u ook het maximale uit uw BV (laten) halen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Op basis van een uitgebreid financieel plan krijgt u inzicht en kunt u de juiste beslissingen nemen.

Onze aanpak

Onze experts zorgen voor de groei van uw vermogen. Op basis van veilig beleggen. Hiermee bouwt u een financiële buffer op en spreidt u risico’s. U heeft immers geen zekerheid dat de verkoop van uw bedrijf u later een flink vermogen oplevert.

In een uitgebreid eerste gesprek maken we een inventarisatie. Van uw vermogen, inkomen, bezittingen, pensioen, uitgaven en eventuele schulden. Op basis hiervan dragen we oplossingen aan voor het realiseren van uw doelen. Doelen die u zelf bepaalt.

Slim is graag op een breed vlak uw onafhankelijke sparringpartner. Uiteraard in nauwe samenspraak en -werking met uw accountant of boekhoudkantoor. Bij ons ligt de nadruk op het organiseren of vergroten van uw kapitaal. Passend binnen een integraal financieel plan.

Onze belofte

Slim geeft u rust en inzicht. En zorgt op een professionele, transparante en betrokken manier voor uw vermogen. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Minimaal eens per jaar houden we uw beleggingsbeleid tegen het licht. Verder heeft u altijd online inzicht in uw financiële plan en actuele situatie.

Bent u benieuwd hoe wij het maximale uit uw BV kunnen halen? Zonder dat het u veel tijd kost?

Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u het niet nu al regelen?