Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Ik heb een droom

Uw droom

Een solide financiële toekomst geeft u de vrijheid om uw dromen te verwezenlijken. Die ene droom die u als kind al had. Of die u onlangs heeft bedacht. Dromen veranderen in de loop der tijd. Maar ze blijven er altijd. Begin daarom bijtijds.

Een kostbare droom komt niet vanzelf uit. Daarom raden we u aan om nu al te investeren in de toekomst. Met een looptijd van 20-30 jaar kunt u met minder risico een prima rendement halen. Beleggen brengt altijd risico met zich mee maar reduceert andere risico’s. Want uw spaargeld bij de bank is maar tot maximaal 100.000 euro gedekt bij een faillissement.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het opbouwen of uitbouwen van uw vermogen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen of uw droom werkelijkheid kan worden.

Onze aanpak

We starten met een uitgebreid eerste gesprek. Hierin inventariseren we uw inkomen, vermogen, bezittingen, uitgaven, dromen en doelen. Daarnaast staan we uitvoerig stil bij uw risicobereidheid. Wat past bij u. Wat kunt u aan. Waar blijft u goed van slapen.

Vervolgens zoeken we naar beleggingsoplossingen. Zoals beleggen in fondsen of een individuele portefeuille (vermogensbeheer). Wat bij u past is onder meer afhankelijk van uw financiële situatie en risicobereidheid. U bepaalt de randvoorwaarden.

Slim levert persoonlijk maatwerk. Dat is onze kracht en filosofie. We zijn onafhankelijk van alle marktpartijen en maken we onze eigen keuzes. Keuzes die enkel en alleen uitgaan van uw belang. Uw droom. Uw einddoel.

Onze belofte

Bij Slim zijn we resultaatgericht maar ook realistisch. We vertellen u eerlijk of het haalbaar is om uw droom te realiseren. Daar komen we achter door alles op een rij te zetten omtrent uw financiële en persoonlijke situatie. Dat geeft inzicht. En indien haalbaar een mooi vooruitzicht.

Wij zorgen voor uw vermogen. Dan doen we op professionele, transparante en betrokken wijze. We houden erg van korte lijnen en persoonlijk contact. Verder heeft u altijd online inzicht in uw financiële plan en actuele situatie.

We zijn heel benieuwd naar uw dromen. En kijken graag met u mee hoe u deze kunt verwezenlijken.

Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u het niet doen?