Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Ik wil mijn vermogen overdragen

Uw droom

U wilt uw kinderen en/of kleinkinderen financieel ondersteunen. Of uw erfenis en dus de erfbelasting verlagen door uw vermogen al eerder door te geven. Daar is uw familie blij mee. Maar de belasting ook als u niet oppast.

Als u regulier over een lange termijn grotere bedragen wilt schenken, zijn een goede voorbereiding en een financieel plan onmisbaar. U wilt immers ook nog goed kunnen leven. En zo lang mogelijk zelf over de middelen beschikken. Schenken kan op verschillende manieren: contant, op papier of in de vorm van een lening. Privé of vanuit uw bedrijf.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het overdragen van uw vermogen? Of wilt u (extra) vermogen opbouwen voor de (klein)kinderen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen vooruit.

Onze aanpak

Slim heeft eigen financiële planners in huis. Samen met u maken zij uw financiële situatie inzichtelijk en zoeken zij naar de meest optimale oplossingen voor uw vermogensoverdracht. Oplossingen die volledig worden geïntegreerd in een brede financiële planning.

Wilt u extra vermogen opbouwen voor uw (klein)kinderen? Dan schakelen we ook onze beleggingsadviseurs in. Kinderen hebben een lange beleggingshorizon. Dat maakt beleggen een mooie manier om (extra) vermogen op te bouwen. Tegen een relatief laag risico.

U kunt heel gestaag portefeuilles voor de kinderen opbouwen. Bijvoorbeeld door middel van een schenking ‘op papier’ (schuldigerkenning). Hierbij betaalt u een jaarlijkse rentevergoeding van 6% aan uw kinderen. Deze extra vermogensoverdracht kan worden ingezet om te beleggen. Veilig te beleggen welteverstaan. Want dat is onze kracht en filosofie.

Onze belofte

Bij Slim begeleiden u graag gedurende het hele traject. Op alle fronten. Waar nodig en gewenst schakelen we ons netwerk van accountants en notarissen in. Bijvoorbeeld voor het opstellen of aanpassen van uw testament. Zo houden we het totale financiële plan in de gaten.

Wij zorgen voor uw vermogen. Dan doen we op professionele, transparante en betrokken wijze. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Verder heeft u altijd online inzicht in uw financiële plan en actuele situatie.

Slim levert maatwerk. Om te weten wat u beweegt, gaan we graag met u in gesprek. En kijken we graag hoe u uw doelen kunt bereiken.

Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u nog wachten?