Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Ik wil mijn vermogen laten groeien

Uw doel

Slim helpt u graag uw doel te bereiken. Voor nu of later. Door inflatie, heffingen en spaargeld dat niet rendeert is het sowieso handig om uw vermogen te laten groeien. Hoeveel? Hoe snel? Dat bepaalt u zelf.

Net als u zijn wij onafhankelijk en resultaatgericht. Maar we kijken wel goed wat bij u past. Beleggen brengt nu eenmaal risico met zich mee. Hoe gaat u om met fluctuaties, kunt u financieel risico lopen, kunt u het emotioneel gezien aan? Het zijn belangrijke vragen die we vooraf uitgebreid samen doorspreken.

Wilt u weten hoe u ervoor staat en welke mogelijkheden wij bieden om uw financiële toekomst zeker te stellen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen vooruit.

Onze aanpak

De kracht en filosofie van Slim is het leveren van persoonlijk maatwerk. Hierbij horen een uitgebreide kennismaking, vaste contactpersonen, een goede telefonische bereikbaarheid en heldere periodieke updates.

In een uitgebreid eerste gesprek inventariseren we uw vermogen, inkomen, bezittingen, uitgaven, dromen en doelen. Daarnaast kijken we zorgvuldig naar uw risicobereidheid. Rekening houdend met uw financiële situatie en persoonlijk risicoprofiel zoeken we naar oplossingen voor het einddoel dat u voor ogen hebt.

Zijn het beleggingsoplossingen? Dan komen onze financiële planners en beleggingsadviseurs met een volledig geïntegreerde planning en passende beleggingsopties. Voor andere oplossingen kunnen wij ons netwerk van accountants en notarissen voor u inschakelen. Wij zijn graag uw sparringpartner in de breedste zin van het woord.

Onze belofte

Slim geeft u inzicht door een volledig beeld te schetsen van uw financiële situatie. Nu en in de toekomst. Op basis hiervan weet u straks hoeveel uw vermogen jaarlijks moet groeien om op de vastgestelde einddatum uw einddoel te bereiken.

Wij zorgen voor uw vermogen. Dan doen we op professionele, transparante en betrokken wijze. We houden erg van korte lijnen en persoonlijk contact. Verder heeft u altijd online inzicht in uw financiële plan en actuele situatie.

We zijn heel benieuwd naar uw doelen. En kijken graag met u mee hoe u deze kunt bereiken.

Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u het niet doen?