Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Een potje

Arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden... U moet er niet aan denken. Maar we hebben het niet voor het zeggen. Wees goed voorbereid en zorg dat u een potje 'onvoorzien' opbouwt. Dan kunt u een tegenslag opvangen en voorkomen dat u en uw partner of gezin in de financiële problemen komen als er iets gebeurd.

Heeft u op dit moment niet genoeg vermogen voor zo’n potje? Of zit uw kapitaal vast in vastgoed of andere zaken? Geen nood. Wij helpen u met het opbouwen van een financiële buffer. Stap voor stap. Hoe jonger u begint, hoe beter. Want met een lange looptijd kunt u met minder risico uw doelen behalen.

Wilt u weten hoe u er financieel voor staat en hoe wij u kunnen helpen met het opbouwen van extra vermogen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze aanpak

Slim heeft eigen financiële planners. Zij maken uw financiële situatie inzichtelijk. Onze beleggingsadviseurs zoeken passende oplossingen voor het einddoel dat u voor ogen hebt. Beleggingsoplossingen, die volledig geïntegreerd worden in een breed financieel plan.

Beleggen is voor Slim geen doel maar een middel. Onze kracht en filosofie is met zo min mogelijk risico uw doelstelling halen, rekening houdend met de marktomstandigheden. Wij gaan niet voor de snelle winst. We zijn onafhankelijk en handelen enkel en alleen in uw belang. Veilig beleggen is ons uitgangspunt.

Met een looptijd van 30 jaar kunt u met minder risico uw doelen behalen. Dan kunt u volstaan met 5% en een lager risico in plaats van 10% rendement met een hoger risico. Ook als ondernemer kunt u op zo’n lange termijn uw risico’s spreiden. Met een extra financiële buffer bent u minder afhankelijk van de onzekere opbrengst van bijvoorbeeld uw bedrijfspand.

Onze belofte

Slim geeft u rust, inzicht en zekerheid. U weet straks precies hoeveel u jaarlijks moet toevoegen om genoeg vermogen achter de hand te hebben voor onvoorziene gebeurtenissen. Online kunt u 24/7 uw financiële plan en actuele situatie inzien.

Wij houden van langdurige relaties, zijn betrokken en denken graag met u mee. Ook over zaken die niet direct verbonden zijn aan het vermogen dat wij voor u beheren. Zoals bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering en de impact ervan, een testament of erfenisoverdracht. Hiervoor schakelen wij een betrouwbaar netwerk van specialisten in.

Bent u benieuwd hoe wij u financieel kunnen ontzorgen? Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Waarom zou u wachten? Een helder toekomstbeeld geeft rust.