Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Inzicht in de waarde van portefeuille
Vanaf een laag bedrag
Kosteloos in- en uitstappen
Gemakkelijk online opstarten
Kwaliteitsvol vermogensbeheer

Fundshare Slim Vermogensbeheer Strategy Funds

Bij fondsbeleggen is spreiding essentieel. Spreiding reduceert het risico en stelt u in staat om schommelingen op te vangen. Via een fonds belegt u automatisch in een aantal verschillende bedrijven. Zo spreidt u uw beleggingen vanzelf. Tegen lage kosten.

Voor wie is het

Met strategiefondsen/strategy funds kunt u de stap zetten van sparen naar beleggen. Ze zijn een prima optie als u zelf weinig tijd, interesse of kennis heeft om een eigen beleggingsportefeuille samen te stellen.

Fondsbeleggen kan al vanaf een laag bedrag en tegen een zeer scherp tarief.

Strategiefonds

Bij Slim krijgt u de garantie dat u belegt in een strategiefonds dat past bij uw persoonlijke risicobereidheid en doelstellingen. Wij hebben samen met Fundshare/Hiqinvest drie strategiefondsen ontwikkeld. Deze zijn gebaseerd op de drie meest populaire strategieën (Stable, Balanced en Dynamic) van ons discretionair vermogensbeheer.

Wat past bij u?

Sluit uw risicoprofiel aan op één van de drie genoemde strategiefondsen dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van fondsbeleggen.
Wilt u liever een individuele portefeuille samenstellen en deze door experts van Slim laten beheren? Ga dan naar discretionair vermogensbeheer.
Wilt u graag zelf actief beleggen en sparren met een beleggingsadviseur? Kijk dan op beleggingsadvies.


Wat is een strategy fund?

Met een strategy fund krijgt u direct toegang tot een breed gespreide beleggingsportefeuille. Onze specialisten volgen de financieel-economische ontwikkelingen dagelijks. Op basis hiervan sturen zij de verdeling tussen aandelen, obligaties en overige beleggingsvormen bij en bepalen zij in welke landen, sectoren en bijvoorbeeld thema’s het best kan worden belegd.

Uw belegging past zich op deze manier automatisch aan, zonder dat u er zelf naar hoeft om te kijken.

Uw geld wordt belegd samen met het geld van andere beleggers die deelnemen in hetzelfde strategiefonds. U koopt een deel van het strategiefonds, ook wel een participatie genoemd. U bent dus samen met de andere deelnemers eigenaar.


Fundshare Slim Vermogensbeheer Stable Strategy Fund

 • Matig defensief risicoprofiel
 • Bruto prognoserendement 3,9% gemiddeld per jaar*
 • Beperkte beweeglijkheid (standaarddeviatie 6,22%)

Download hier de kwartaalrapportage van het Stable Strategy Fund.

Lees de essentiële beleggingsinformatie

Fundshare Slim Vermogensbeheer Balanced Strategy Fund

 • Neutraal risicoprofiel
 • Bruto prognoserendement 4,5% gemiddeld per jaar*
 • Matige beweeglijkheid (standaarddeviatie 8,44%)

Download hier de kwartaalrapportage van het Balanced Strategy Fund.

Lees de essentiële beleggingsinformatie

Fundshare Slim Vermogensbeheer Dynamic Strategy Fund

 • Matig offensief risicoprofiel
 • Bruto prognoserendement 5,1% gemiddeld per jaar*
 • Hoge beweeglijkheid (standaarddeviatie 10,66%)

Download hier de kwartaalrapportage van het Dynamic Strategy Fund.

Lees de essentiële beleggingsinformatie

* Omdat de kosten in procenten gemeten situatie afhankelijk zijn hanteren wij bruto rendementen. De uiteindelijke kosten zullen hierop dus nog in mindering komen. Hoewel de prognoserendementen met de uiterste zorg door Slim Vermogensbeheer worden bepaald, zijn deze geen goede indicator voor toekomstige resultaten.


Beheer

U opent zelf een rekening op uw naam bij onze partner DEGIRO. Alles wat er aan geld en effecten opstaat, is van u. Wij zijn enkel gemachtigd om mutaties voor u uit te voeren en in opdracht van u geld over te boeken. U heeft altijd en overal online toegang en inzicht in uw beleggingen. Per kwartaal ontvangt u een informatiebrochure over uw fonds.

Ontzorgen

Slim neemt u de zorgen rondom beleggen uit handen. Ons team van specialisten verzorgt het beleggingsbeleid van het fonds. Dit betekent concreet dat wij uw portefeuille in de gaten houden en aanpassen aan de marktomstandigheden. We nemen regelmatig contact met u op om zaken toe te lichten en te overleggen of we samen nog op koers liggen.

Kosten

De kostendruk voor fondsbeleggen is relatief laag. Het handelen in de fondsen is gratis bij DEGIRO. Voor het uitvoeren van het beleggingsbeleid van het fonds betaalt u Slim:

 • een vaste vergoeding per kwartaal
 • een maandelijkse vergoeding in relatie tot het totale vermogen (omgerekend 0,85% per jaar)

Meer informatie

Gaat u beleggen dan raden wij u aan u goed voor te bereiden. In de Essentiële Beleggersinformatie vindt u de belangrijkste kenmerken van fondsbelegging. Wilt u meer informatie over beleggen in fondsen of andere diensten van Slim Vermogensbeheer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.