Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Financiële planning

Een financiële planning geeft u inzicht in uw financiële situatie en helpt u keuzes te maken om uw wensen, dromen en ambities te realiseren. Bij Slim stellen we graag een financieel plan op voor onze klanten. Hiervoor hebben we eigen financiële planners in huis.

Overzicht en rust

Financiële wensen en verplichtingen veranderen gedurende uw leven. Dat maakt het boeiend. Maar brengt ook onzekerheid.
Met een financieel plan creëert u overzicht en rust en weet u wat er nodig is om uw doelen te verwezenlijken. Ook als er iets verandert.

Scenario’s

Een financieel totaaloverzicht is een momentopname. We moeten ook rekening houden met veranderingen en onvoorziene tegenslagen. Daarom rekenen we altijd meerdere scenario’s voor u door en actualiseren we het plan regelmatig. Hierdoor heeft u altijd zicht op de actuele financiële haalbaarheid van uw dromen.

Financiële planning

Een persoonlijk financieel plan schept een totaalbeeld en helpt u om risico’s te beheersen. Het biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen waarbij rekening wordt gehouden met onder meer:

  • loopbaan- en salarisontwikkeling
  • pensioenopbouw
  • woonlasten en de waarde van een koopwoning
  • kosten van studerende kinderen
  • risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van een partner

Kosten

Maakt u gebruik van onze diensten vermogensbeheer of beleggingsadvies? Dan is een uitgebreide financiële planning, indien gewenst, onderdeel van onze dienstverlening. Ook wanneer u gebruik maakt van fondsbeleggen kunt u altijd contact opnemen met vragen over uw financiële situatie en toekomst. Onze financiële planners helpen u graag kosteloos.


Onze adviseurs

Slim Vermogensbeheer heeft beleggingsadviseurs die tevens bij Federatie Financieel Planners (FFP) gecertificeerd zijn. Dankzij dit keurmerk kunt u vertrouwen op een objectief, deskundig en kwalitatief hoogwaardig advies.

Meer informatie?

Belegt u bij Slim of wilt u bij ons gaan beleggen en wilt u meer informatie over onze dienst financiële planning?

Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag waar we u mee kunnen helpen.

Even kennismaken?

We maken graag kennis met u. Neem nu contact met ons op voor een eerste, gratis en vrijblijvende afspraak.