Beleggen is geen doel,
maar een middel om uw
doelstelling te bereiken

Wat wilt u bereiken?

Inzicht in samenstelling portefeuille
Voor vermogens vanaf €500.000,-
24/7 persoonlijk aanspreekpunt
Optimaal rendement versus risico
Uw doelstelling als uitgangspunt

Discretionair vermogensbeheer

Bij vermogensbeheer laat u uw geld beheren door de specialisten van Slim. Wij helpen u uw doel te bereiken zonder dat u zelf een expert in beleggen hoeft te zijn. U maakt dus gebruik van onze deskundigheid om uw dromen te verwezenlijken. Ontzorgen noemen wij dat.

Hoe ontzorgen wij u?

Bij discretionair vermogensbeheer geeft u de zorg over uw vermogen uit handen. U bepaalt de kaders voor de beleggingen en onze beleggingsexperts doen het werk.

Slim ziet beleggen niet als een doel op zich maar een middel om andere doelen te bereiken. Zoals een aanvulling op een pensioen, eerder stoppen met werken of het maximale uit een BV willen halen.

Waar starten we?

Wij kunnen onze klanten optimaal van dienst zijn als we ze persoonlijk kennen. Daarom starten we altijd met een uitgebreide kennismaking. Hierin praten we onder meer over uw wensen, dromen, doelen, financiële situatie, persoonlijke voorkeuren en risicobereidheid. Dit resulteert in een persoonlijk risicoprofiel. Desgewenst wordt dit aangevuld met een bredere financiële planning.


Welke strategie kiezen we?

Een risicoprofiel geeft aan welk risico u met bepaalde beleggingen loopt en wat de bijbehorende rendementen zijn. Slim Vermogensbeheer kent acht verschillende risicoprofielen. Bij elk persoonlijk risicoprofiel past een bepaalde beleggingsstrategie.

Bij elke strategie hoort een verdeling in beleggingscategorieën, zoals bijvoorbeeld aandelen en obligaties. Samen met onze experts stelt u een individuele beleggingsportefeuille op maat samen.

Hoe verloopt het verder?

Slim houdt uw portefeuille continue in de gaten en past deze aan de marktomstandigheden aan. Hierbij gaan we altijd uit van de lange termijn. Wanneer nodig houden we uw totale financiële planning tegen het licht.

Alles wat wij doen is in lijn met de afspraken en strategie die we samen hebben vastgelegd. U heeft altijd en overal online toegang en inzicht in uw beleggingen. Per maand ontvangt u een rapportage. Tot slot hebben we regelmatig persoonlijk contact om zaken toe te lichten en te overleggen of we samen nog op koers liggen.


Kosten

De kostendruk voor vermogensbeheer is gemiddeld. Elke transactie kost geld. Ook een opname of storting. Aan Slim betaalt u een vast deel en een variabel deel via het vermogen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over vermogensbeheer? Wij helpen u uw doel te bereiken zonder dat u zelf een expert in beleggen hoeft te zijn. We vertellen u er graag over.

Even kennismaken?

We maken graag kennis met u. Neem nu contact met ons op voor een eerste, gratis en vrijblijvende afspraak.