Beleggen is geen doel, maar een middel om uw dromen te bereiken.
 

Partners

Slim Vermogensbeheer - BinckBank

BinckBank

Slim Vermogensbeheer heeft BinckBank als samenwerkingspartner geselecteerd voor vermogensbeheer- en adviescliënten die graag actueel en goed inzicht willen hebben in hun beleggingen. Wij zijn heel enthousiast over de IT-systemen die BinckBank ter beschikking stelt aan cliënten. Tevens is BinckBank concurrerend als het om kosten gaat.

Jyske Bank

Slim Vermogensbeheer heeft Jyske Bank als samenwerkingspartner geselecteerd voor onze vermogensbeheer- en adviesdienstverlening. Jyske Bank is een van de grootste banken in Denemarken. Scandinavische degelijkheid zit in de aderen van deze bank. Jyske Bank heeft cliënten uit heel Europa en is goed in staat om in te spelen op internationale contacten en communiceert in meerdere talen met cliënten. Jyske Bank kent daarnaast ruime mogelijkheden om te beleggen in wereldwijde obligaties en aandelen die voor particuliere beleggers niet zo snel toegankelijk zijn bij andere banken.

Slim Vermogensbeheer - Jyske Bank
Slim Vermogensbeheer - DeGiro

DEGIRO

DEGIRO is een internetbroker die wij geselecteerd hebben als samenwerkingspartner voor onze dienst Slimmer Vermogensbeer. DEGIRO profileert zich door goede online dienstverlening tegen lage kosten.

Best execution beleid

Wij willen als beleggingsonderneming alle redelijke maatregelen treffen om voor onze cliënten het best mogelijke resultaat te behalen bij het uitvoeren van orders en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Om dit te verankeren in onze organisatie leggen wij dit vast in een best execution beleid. Download hier het best execution beleid.

Marktupdates vermogensbeheer
Inloggen

Selecteer & login: