Beleggen is geen doel, maar een middel om uw dromen te bereiken.

Van ondernemen krijgt u energie en het zorgt ervoor dat u blijft dromen. Ondernemen is uitdagend en plaatst u voor lastige (financiële) keuzes die de aandacht afleiden van dingen waar het eigenlijk om gaat. Slim Vermogensbeheer helpt ondernemers bij het maken van deze keuzes, zodat wij samen vooruit kunnen blijven kijken.

Omdat wij in staat zijn om samen met u de echte doelstelling in uw leven te bepalen, helpen wij u bij het maken van moeilijke beslissingen door als sparring partner op te treden. Dit doen wij door een brede inventarisatie van uw persoonlijke situatie te maken. Slim Vermogensbeheer kijkt naar de onderneming en de ondernemer. Wij hebben hoog opgeleide specialisten met een breed expertisegebied die een waardige sparring partner voor u zijn.

Waarom Slim Vermogensbeheer?

Wij hebben specialisten op meerdere expertisegebieden die houden van hun vak en tot uw beschikking staan. Denkt u hierbij aan experts op het gebied van financiële planning, beleggen, vermogensbeheer, fusies en overnames, estate planning en accounting.

Wij kennen onze cliënten bij naam en onze cliënten kennen ons. Wij zorgen voor korte lijnen. Wij hebben allemaal een direct telefoonnummer waarop wij ook na de standaard kantoortijden voor u bereikbaar zijn.

Indien andere partijen beter zijn in het oplossen van uw vraagstuk dan gaan wij dat niet zelf doen, maar zoeken we samen met u naar een partij die geschikt is.

Marktupdates vermogensbeheer
Inloggen

Selecteer & login: