Beleggen is geen doel, maar een middel om uw dromen te bereiken.
 

Slimmer

Slimmer Vermogensbeheer biedt u de garantie dat u belegt in een strategiefonds dat past bij uw persoonlijke risicoprofiel.
Slim Vermogensbeheer - Gespreid beleggen

Slimmer Vermogensbeheer

Bij slim beleggen is spreiding essentieel. Spreiding draagt bij aan het opvangen van schommelingen en reduceert het risico. Slimmer Vermogensbeheer zorgt voor een goed gespreide belegging tegen lage kosten.

Uw persoonlijk risicoprofiel

Een risicoprofiel is een risico-rendementsverhouding die bij uw persoonlijke situatie past. In de risicothermometer vindt u alle mogelijke risicoprofielen. ‘Short Term’ is het minst risicovolle profiel en ‘Speculative’ het meest risicovolle. In zijn algemeenheid kunnen we zeggen dat we voor de invulling van de meer risicovolle profielen meer zakelijke waarden adviseren en in de minder risicovolle profielen meer vastrentende waarden. Slim Vermogensbeheer kent acht verschillende risicoprofielen. Omdat wij uw persoonlijke situatie kennen, kunnen wij u een persoonlijk risicoprofiel adviseren.

Slim Vermogensbeheer - Risicothermometer
Slimmer Vermogensbeheer - Drie fondsen

Uw portefeuille

Wij hebben fondsen laten ontwikkelen die gebaseerd zijn op de drie meest populaire strategieën in ons regulier vermogensbeheer. Sluit uw risicoprofiel aan op één van deze fondsen dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van deze dienst. De drie fondsen zijn:

Slim Vermogensbeheer Stable Strategy Fund

Slim Vermogensbeheer Balanced Strategy Fund

Slim Vermogensbeheer Dynamic Strategy Fund

Essentiële Beleggersinformatie

Gaat u beleggen dan wilt u uzelf vast goed voorbereiden. In de Essentiële Beleggersinformatie vindt u de belangrijkste kenmerken van een fondsbelegging. De Essentiële Beleggersinformatie vindt u op het documentcenter van HiQ Invest.

DeGiro

Deze dienst hebben wij opgezet in samenwerking met de internetbroker DEGIRO. DEGIRO profileert zich door goede online dienstverlening tegen lage kosten.

Slim Vermogensbeheer - Tablet beleggingen
Marktupdates vermogensbeheer
Inloggen

Selecteer & login: