Beleggen is geen doel, maar een middel om uw dromen te bereiken.
 

Routebeschrijving

 

 

Slim Vermogensbeheer is te bereiken op het volgende adres:

 

Schatbeurderlaan 10

6002 ED  Weert

Nederland

Vanuit Eindhoven

Op de A2 neemt u ter hoogte van Weert de afslag Stramproy/Weert Noord (nr. 38). Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtsaf. Vervolgens neemt u de eerste afslag links. Vervolgens nog twee maal links afslaan en dan vindt u onze parkeerplaats recht voor u op de Schatbeurderlaan.

 

Vanuit Venlo, richting Nederweert

Volg de borden Weert. U rijdt rechtdoor tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste afslag links. Vervolgens nog twee maal links afslaan en dan vindt u onze parkeerplaats recht voor u op de Schatbeurderlaan.

 

Vanuit Roermond

Volg de N280 Roermond/Weert. Bij Kelpen rijdt u de A2 op richting Nederweert/Eindhoven. Op de A2 neemt u ter hoogte van Weert de afslag Nederweert (nr. 39). Bij de stoplichten gaat u linksaf. U rijdt rechtdoor tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste afslag links. Vervolgens nog twee maal links afslaan en dan vindt u onze parkeerplaats recht voor u op de Schatbeurderlaan.

 

Vanuit Maastricht

Op de A2 neemt u ter hoogte van Weert de afslag Nederweert (nr. 39). Bij de stoplichten gaat u linksaf. U rijdt rechtdoor tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste afslag links. Vervolgens nog twee maal links afslaan en dan vindt u onze parkeerplaats recht voor u op de Schatbeurderlaan.

 

Marktupdates vermogensbeheer
Inloggen

Selecteer & login: