Beleggen is geen doel, maar een middel om uw dromen te bereiken.
 

Beleggingsadvies

Wilt u zelf grip houden op uw beleggingen maar heeft u een specialist nodig die met u spart en u adviseert? Dan is beleggingsadvies iets voor u.
Slim Vemogensbeheer - Beleggingsadvies - Wat zijn jouw dromen?

Waarom wilt u beleggen?

Wij stellen u de vraag “Waarom wilt u beleggen?”. Deze vraag lijkt simpeler dan ze is en hier nemen wij dan ook goed de tijd voor. Wij leven in de overtuiging dat beleggen geen doel is, maar een middel om de echte doelstellingen in uw leven te bereiken. Omdat wij deze overtuiging hebben, gaan wij op zoek naar uw dromen en wensen.

Risicoprofiel

Een risicoprofiel is een risico-rendementsverhouding die bij uw persoonlijke situatie past. In de risicothermometer vindt u alle mogelijke risicoprofielen. ‘Short Term’ is het minst risicovolle profiel en ‘Speculative’ het meest risicovolle. In zijn algemeenheid kunnen we zeggen dat we voor de invulling van de meer risicovolle profielen meer zakelijke waarden adviseren en in de minder risicovolle profielen meer vastrentende waarden. Slim Vermogensbeheer kent acht verschillende risicoprofielen. Omdat wij uw persoonlijke situatie kennen, kunnen wij u een persoonlijk risicoprofiel adviseren.

Slim Vermogensbeheer - Risicothermometer

Uw portefeuille

Wij adviseren u een portefeuille die aansluit op uw risicoprofiel.

Marktupdates vermogensbeheer
Inloggen

Selecteer & login: